СофтУни Конф май 2014

Posted on 30.04.2014 in Без категория | by

Предстоящата конференцията “СофтУни Конф” се организира от наскоро открития Софтуерен университет, чийто основател е моят приятел и колега Светлин Наков.

 Софтуерен университет “СофтУни

Амибициите, които си поставя първото по рода си учебно заведение в България, са да стане инкубатор на софтуерни специалисти с висока професионална подготовка. Защо пък не – един ден именно България да се превърне във водещ център за високотехнологични иновации и развитие? Защо София да не стане “технологична столица на света”, след като имаме талантите и предприемаческия дух, с които да привлечем нови инвестиции? Може за някого това да изглеждат твърде смели мечти, но нали в крайна сметка човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му и нима трябва да се отказваме от тях, защото са големи!

На 16-18 май 2014 г. всички приятели и фенове на програмирането и софтуерните технологии са поканени в най-внушителния хотел в Боровец – х­отел „Рила“ на двудневна конферeнция.

Боровец, х­отел „Рила“

Предвидената програма е ориентирана към начинаещи и ще включва 20 семинара с разнообразни практически обучения и демонстрации.

Опитни софтуерни инженери ще изнасят лекции по Photoshop, WordPress, SEO, Social skills, Cloud, MySQL, Linux,  Android и др.

Очакват ви и още много други мероприятия за спорт и релакс по време на конференцията.

За цени и записване за участие научете повече от сайта на SoftUni Conf.

 

 

 

Share Button

2 Responses to “СофтУни Конф май 2014”

  1. Иван says:

    Това ми изглежда много интересно, но съм изпуснал за съжалени срока!

  2. Мариан says:

    Даже не съм чул за това събитие!!! Няма нищо лошо полезното с приятното 🙂 хахахха

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *