Отново на SEO конференция през 2013

Posted on 07.12.2012 in SEO новини | by

Датата на Четвърта специализирана SEO конференция  ще е на 22 Март 2013 година, а мястото на събитието – Интер Експо център – съобщиха нашите колеги от seom.bg, организатори на събитието.

Предстоящата конференция ще бъде посветена на последните новости, свързани с оптимизацията и маркетинга за търсачки, като е предвидено и специално време за дискусии, имащи практическа насоченост.

В рамките на предвиденото време са обособени три потока от общо 18 едночасови лекции, което ще позволи всеки от участниците сам да избере на кои от тях да присъства.

На конференцията е поканен представител от екипа за качество на търсенето в Google – Мария Моева. Останалите лектори са доказани професионалисти като добре познатите ни Огнян Младенов, Васил Тошков, Димитър Димитров, Евгени Йорданов и Иво Илиев – експерти по SEO и социални мрежи, както и много други.

Може да се каже, че вече сме в очакване на най-голямата, станала традиционна, среща на SEO специалистите в България, както и на всички, които имат интерес в областта на маркетинга за търсещи машини. С годините събитието се утвърди като специализиран форум, на който се представят последните новости в областта – а в SEO оптимизацията те винаги са много.

Първата SEO конференция у нас се проведе през 2009 година. Всяка следваща набира все по-голяма популярност и повече посетители. Интересът е толкова голям, че не могат да присъстват всички желаещи. И сега, повече от 3 месеца преди събитието на 22 март 2013, вече са разпродадени всички билети.

Подобно събитие, за което вече писах, беше проведения през ноември семинар на тема „Новите SEO правила“. Той всъщност в известна степен компенсира липсата на SEO конференция през 2012 година. На него бяха засегнати доста обстойно теми, свързани с новите условия за SEO в присъствието на все по-усъвършенствани филтри – панди, пингвини и EMD. Все още не знаем какви изненади ни очакват през следващите 3 месеца, така че ще очакваме още по-голямо разнообразие от теми на конференцията.

Пожелаваме успех на организаторите, като си определяме среща на 22 март 2013, 9:00 часа в Интер Експо център.

 

Share Button
TAGS:

8 Responses to “Отново на SEO конференция през 2013”

  1. СОТ says:

    Аз вече си закупих билет, но до колкото знам май вече няма или има много малко. Тази конференция е задължителна за всички, които се занимават със СЕО, а и не само.

  2. През тази година усещам че ще има доста почитатели и ще е пълна залата тъй като наближават избори и маркетинга през 2013 година ще бъде много силен

  3. Еххх, дочаках я и тази конференция. Жалко само, че през 2012 нямаше същата, не че Новите СЕО правила не беше полезна!

  4. Някой може ли да ми каже дали има свободни билети все още?

  5. Никой ли не знае дали има още билети за конференцията?

  6. За жалост няма да мога да посетя тази конференция. Надявам се след това да има поне някъде материалите в Интернет.

  7. Искам да се похваля, че спечелих билет за конференцията и ще присъствам. Ще се радвам да се запозная с нови хора.

  8. инетесни клипове има вече в youtube за конференцията

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

https://bestvpncanada.ca/